tiistaina, toukokuuta 02, 2006

Sanan voimalla

Punainen matto on rullattu auki, torvisoittokunta täräyttää ilmoille turkulaista kansanmusiikkia ja viritän naamavärkkini mitä lipevimpään hymyyn. Blogini Lettu 3,5 on täten virallisesti avattu.

Tarkoituksenani on toimia mainonnan Linuksena, aikamme ilmaistikkareiden jakajana. Heittelen ilmaan ajatuksia, sloganeita, copya, pötyä, pari pataässää - yksinkertaisesti omaa ajatustani mainonnasta niin hyvässä kuin pahassa. Harras pyrkimykseni on aiheuttaa keskustelua, mikä ei näköjään esim. M&M:n sivuilla tule ikinä kunnolla onnistumaan. En pidä nimimerkkien takana lässytyksestä. Mielipiteillä pitää olla selkärankaa. Salman Rushdiesta kannattaa ottaa mallia.

Mihin tämän sitten pitäisi johtaa? Ollaan rehellisiä. Haluan OIKEAAN mainostoimistoon töihin. Tällä hetkellä näperrän pienessä verkkoviestintäpajassa, missä a) ei ole organisointikykyä ja b) asiakkaat eivät ole kiinnostuneita markkinointiviestinnästä budjettiensa pienuudesta ja vielä tarkemmin ei-vois-vähempää-kiinnostaa -asenteestaan johtuen.

Onko siinä sitten jotain järkeä, että täällä nyyhkytän omaa kohtaloani? Onko se ylipäätään mahdollista, että Mainostoimisto NN:n herra isoherra TJ löytää minut täältä ja käskee töihin?

Ihan A, Leijonat, ihan A. Sponsored by Karhu.

4 kommenttia:

2:51 ip. , Blogger Antti kirjoitti...

Verkkoviestintäpaja on helvetin hyvä paikka haalia kokemusta. Vuosi-pari pinnistelyä ja johan alkavat ovet aueta.

Ainakin itselleni hasardikuntoiseen toimistoon isoja asiakkaita tekemään päätyminen oli opettava kokemus. Parissa vuodessa sitä kouliintui kummasti. Varsinkin kun erään mainitsemattoman esimiehen ego esti oman egon kasvamisen. Onneksi persoonalle jäi tilaa.

Blogilla saa äänensä kuuluviin, edellyttäen, että sanottava on relevanttia. Differoitumista unohtamatta. Onnea matkaan!

 
9:20 ip. , Blogger Sanat on kirjoitti...

Kyllähän tässä hyvätkin puolensa on. Joka paikassa saa olla mukana, omaa egoa saa tuoda esille (mikä ei suinkaan ole kaikki kaikessa) ja yleensä saa olla ja toteuttaa itseään.

Huonoina puolina jo aiemmin mainittu epäjärjestys ja asiakkaiden nollabudjetti & evvk-asenne.

 
12:46 ip. , Blogger Juuso kirjoitti...

Nettisivujen mukaan työpaikkasi arvoihin kuuluu yhtenä osana henkilökunnan hyvinvoinnin edistäminen pitkällä aikavälillä. Tällä tarkoitamme yksilöiden sosiaalisen, henkisen ja fyysisen hyvinvoinnin rakentamista. Pyrimme luomaan työyhteisön, jossa viihdytään ja jaksetaan. Työpaikalla on hyvä tunnelma. Henkisen kasvun tarve huomioidaan ja henkilökuntaa kannustetaan kehittämään itseään. Fyysisen hyvinvoinnin ylläpitämiseksi ollaan tarjottu mahdollisuus liikuntapalvelujen käyttöön, koska toimistotyö on luonteeltaan melko huonosti tuki- ja liikuntaelimiä stimuloivaa. Lisäksi rentoudumme virkistystoiminnan puitteissa mm. järjestämällä ulkoilmaretkiä. (Kalaretket yms.)

Onkos näin :)

 
1:35 ip. , Blogger Sanat on kirjoitti...

Siinäpä huumoria parhaimmillaan! ;) Nettisivumme ovat niin hirveät, etten kehtaa ääneen niistä puhua. Onneksi saadaan uusi ilme päälle, kunhan yläkerran pojat ehtii koodaamaan...

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu