tiistaina, elokuuta 01, 2006

Elokuu

Elokuu saapui sitten salakavalasti takavasemmalta ja soihaisi tikulla silmään, Tai oikeammin yläselkään, joka oli täysin jumissa koko yön. Onneksi särkyyn on olemassa avopuolison punaisen kolmion ihmetabletit, joilla rampakin oikenee. Ei saa ärrältä.

Mainostoimisto-TJ:t palailevat takaisin jakkaroilleen ja rekrytahti toivon mukaan kiihtyy. Lähiviikkojen aikana toivottavasti myös oma uusi osoitteeni on selvillä. Muistutuksena edelleen: Copyn (Jr) / proikkarin penkki hakusessa, alueena planeetta Maa. Vihjepalkkio luvassa toteutuneen rekrytoinnin myötä.

MOS-paidan etumus on edelleen kuin panssarilasia, alankin ehkä sitä jatkojalostamaan sodan sankareita varten. Antin luvalla tietenkin.

Koirani näyttää jo ihan koiralta, lienee Pedigree tehnyt tehtävänsä. Niin nopeasti pikku rääpäle on kehittynyt, että lellittelynimensä pikku-rotta saanee joutaa lemmikkieläinnimien hautausmaalle.

Iloitkaa ja nauttikaa - kesä jatkuu myös toimistolla.

2 kommenttia:

7:15 ip. , Blogger Antti kirjoitti...

Se kestää. Ja kestää. Ja kestää.

Mutta hei. RNO hakee copywriteria, kenties useampaakin. Nappaa siitä paikka ittelles. Ja kerro Rautakorpi-Hannulan Pialle terkkuja.

 
11:20 ip. , Blogger Sanat on kirjoitti...

Joo, kiitos vinkistä. Tosta olinkin jo Pinkkarilla kuullut. Kerrotaan toki terveiset; näin se toimii.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu