lauantaina, syyskuuta 09, 2006

Päivän saldo

Kävelin halki Turun, pienessä krapulassa, havaintoja tehden. Ensinnäkin, vastaan tuli Igglon katukyltti, siis samanlainen kuin kaikilla asunnonvälittäjillä on. Keskellä katua se nökötti ja oletuksenani oli tietenkin se, että nyt ollaan myymässä. Mutta aavistukseni osui, ah, niin väärään. Kyseessä oli ns. korvamerkitty talo, eli siitäkin talosta halutaan ostaa asunto. Ei mikään pikkulappu postiluukussa, vaan näkyvä plakaatti. Hyvä. Ja toinen hyvä.

Toinen havainto, nyt valitetaan valitettavasti.Turun uusin ison kokoluokan baari, Zanzibar kärsii kaikessa komeudessaan karkeasta henkilövajauksesta. Kello oli tosin vasta 1800, mutta tiskillä odotti pahimmillaan / parhaimmillaan 7 asiakasta ja baarissa ei näy ainuttakaan ravintolan edustajaa. Reilun viiden minuutin odottelun jälkeen baari-neito ilmaantui paikalle huomattavan kiireisenä (koska samaan aikaan myös avasi toista baaritiskiä) ja kärsivälliset asiakkaat saivat haluamansa. Tosin kaksi asiakasta siinäkin jo menetettiin, plus ne kaikki epäsuorasti menetetyt kaverin kaverit. Ei näin.

Stockan Lontoo-päivät vetävät väkeä tuvan täyteen, ja oivana piristeenä toimii jenkeissä varsin suurta suosiota nauttiva kulttuurimuoto, tavaratalolivemusiikki. Kaunista. Pim pom.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu