torstaina, elokuuta 31, 2006

Erittäin puhdastaEn oikein tiedä mitä mieltä olen Erittäin Hieno Suomalainen Shampoo -sarjasta. Häkellyttää. Toisaalta 30 vuoden kokemuksella (molemmat, shampoo ja minä) ei voida olla hirveän pitkällä metsässä. Se mikä on näinkin pitkään toiminut, toimii varmasti edelleen. Vakiintunut käyttäjäkunta, mutta toisaalta, tuleeko tilalle uusia? Ehkä Paakkasen Kirstin (pullon suunnittelija) pitäisi istahtaa takaisin piirustuspöydän ääreen. Tai ei ehkä sittenkään. En tiedä.

Mutta yhdestä asiasta olen sangen varma. Peruslupaus "hiukset ovat kuin sadevedellä pestyt" ei voi enää toimia. Sadevesi on toki romanttista, mutta eikös se ole kuitenkin hapokasta ja kaikkea muuta inhottavaa. Tulee kaljuksi.

Peruskysymys on siinä, kuinka usein ja radikaalisti pitää tuotetta ja tuotteen imagoa muuttaa. Jos myynti näyttää pysyvän turvallisen tyydyttävällä tasolla, niin miksi riskeerata?

5 kommenttia:

12:07 ip. , Blogger oktopus kirjoitti...

Jostakin syystä (nostalgiaa, otaksuisin) tykkään kovasti noista puteleista.

"Hiukset ovat kuin sadevedellä pestyt" menee kuitenkin metsään jonkin verran. Tai siis häkellyin kun luin purkin tekstejä eteenpäin suihkussa seistessäni.

Ingredients: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl beatine, glyverin PEG-4 Rapeseedamide, glycol distraete, cocamide MEA, Sodium Cholride, DMDM hydantoin, Hydroxypropyl guar, hydroxyprpyltriminum chrolide, parfum, laureth-10, propylene glycol, Birch leaf extract (Betula Alba), citric acid, linalool, limonene.

Nappaakohan tämän kommentin joku spammifiltteri. Näyttää nimittäin epäilyttävän paljon lääkemainos-roskapostilta :/

 
12:28 ip. , Blogger Sanat on kirjoitti...

Kyllä niissä onkin rutkasti nostalgiaa, sitä en kiistä ollenkaan. Mutta mitä tapahtuu siinä vaiheessa kun seuraava sukupolvi näkee nostalgisena CD-levyt ja moniääniset soittoäänet? Silloin saattaa ko. puteli olla liian kaukana menneisyydessä.

Toisaalta hyvä tuote toimii aina, oli se miten tahansa pakattu. EPSS pesee hiukset ja halvalla. Riittääkö se?

 
10:00 ip. , Blogger Antti kirjoitti...

Mut noissa ei ole silikonia, mikä tekee hiuksista aivan paskat.

Tota vielä jahdattiin asiakkaaksi.

Tosin ei saatu, kun ei päästy presentoimaan kun täti luovajohtaja päätti, ettei vaienaar tollasta asiakasta halua.

No, sittemminhän sama copittelija teki niillä yhtä aikaa Sun Silkkiä (freenä jiiveeteelle) ja veeooviitosta.

Sorppa, mä en haluu, et nimillä googletetaan tää avautuminen...

 
4:27 ip. , Blogger EK kirjoitti...

jos tälle linjalle lähdetään, niin ei ole kuin yksi todellinen vaihtoehto hiustenhoitotuotteeksi - nimittäin Mäntysuopa.

http://www.metsavastaa.net/index.cfm?docID=5327

 
4:33 ip. , Blogger Sanat on kirjoitti...

ek - Mäntysuopaa tautiin ku tautiin? ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu