tiistaina, syyskuuta 05, 2006

Talonmies


Kun Suomen palkituin Copywriter kirjoittaa romaanin, niin onhan se pakko ostaa. Kyseessä siis Markku Rönkön Talonmies, joka kertoo erikoisemmasta tapahtumaketjusta jossa pienten ihmisten elämät kietoutuvat toisiinsa ja maailmanpolitiikan arkipäivään ja jokainen saa mitä ansaitsee.

Ensimmäiset fiilikset opuksesta ovat ihan hyvät. Ja pitäähän sen olla, koska Rönkön mielikuvitus laukkaa kilpaa sanojensa kanssa. Tarkempi analyysi seuraa, kunhan tämä saadaan ensin kokonaan luettua.

Ai niin, työnhaku on tältä erää päättynyt. Toisin sanoen, tämän blogin alkuperäinen päämäärä on saavutettu. Tämä ei aiheuta kuitenkaan radikaaleja muutoksia blogin ylläpidon suhteen, sillä tämähän on osoittautunut ihan kelpo harrasteeksi!

EDIT: Jaahas, opus luettu. Mielikuvitusrikasta nopeatempoista poukkoilua paikasta ja henkilöstä toiseen, siinäpä se lyhykäisyydessään. Miellyttävää luettavaa, mutta jotain jäin kaipaamaan. Ehkäpä vielä nokkelampaa sanailua ja hivenen kiinteämpää juonta. Viihdytävää, kuitenkin.

5 kommenttia:

3:03 ip. , Blogger Antti kirjoitti...

Onneks olokoon! Mihin piäsit?

 
12:03 ip. , Blogger Sanat on kirjoitti...

Turkuun.

 
4:36 ip. , Blogger niitty kirjoitti...

Stop the PRESS, joku on saanut Turusta TÖITÄ! Minä kadehdi sinu!

 
7:46 ip. , Blogger Metsäprinsessa kirjoitti...

Kävin tsekkaamassa Rönkön taiteiden yössä ja petyin: tuo mainonnan suunnittelijoiden puolijumala markkinoi omaa kirjaansa niin väsyneesti ja innottomasti, että olisi voinut yhtä hyvin puhua vaikka veroehdotuksen täyttöoppaasta. 80% puheajasta käyttänyt haastattelija Visa Nurmi tosin agitoi sitäkin meluisammin. Siihen kuolivat orastavatkin ostoaikeet.

 
12:14 ip. , Blogger Sanat on kirjoitti...

Niitty, oliko tuo vittuilua, sarkasmia vai aitoa kateutta?

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu