lauantaina, elokuuta 19, 2006

Igglon jälkimarkkinoininnista

Igglo myi asuntoni eilen. Tai siis välitti sen jos tarkkoja ollaan. Nimittäin suurta osaa asunnonvälittäjistä ei voi hyvällä tahdollakaan kutsua myyjiksi, niin laimeaa tuntuu myynti-innostus sunnuntainäytöissä yleensä olevan. Mikä pahinta, osa välittäjistä ei edes vaivaudu ottamaan selvää myytävistä kohteista etukäteen, vaan kylmästi toteaa että "kaipa ne tiedot tästä esitteestä löytyy". Pahvinukke ajaisi saman asian.

No mutta kuitenkin. Asunto saatiin myytyä Nordean kabinetissa ja allekirjoitusten ja kädenpuristusten jälkeen teki Igglo papukaijamerkin arvoisen suorituksen. Herra välittäjä nimittäin jakoi kaikille kaupan osapuolille Timo Sarpanevan suunnitteleman teräslautasen. Lautasen, joka sopii ihan mihin tahansa suomalaiseen kotiin. Lautasen, jonka pohjaa hillitysti koristaa Igglon logo, eikä anna 90-luvun mainoslahjavaikutelmaa. Lautasen, jolle on käyttöä.

Loistavaa, Igglo, loistavaa! Aina nähdessäni ko. lautasen olohuoneen pikkupöydällä mieleeni palautuu positiivinen vaikutelma uudesta suuresta. Se ei pröystäile, vain muistuttaa olemassaolostaan. Ottakaa kilpailijat mallia, tai ne jyrää teitin.

3 kommenttia:

3:40 ip. , Blogger Mikko kirjoitti...

OP:lla vastaavaa kaupantekiäislahjaa markkeeraa kimppu kukkia, joka kuihtuu yhtä nopeasti kuin myyntivoiton roposet välittävien artistien palkkioihin.
Sarpaneva & Nurmio 4-ever!

 
6:39 ip. , Blogger Antti kirjoitti...

Mie sain okosta kaksi pyyhettä, kaksi mukia, kynnysmaton ja jotain muuta jota en muista.

 
6:39 ip. , Blogger Antti kirjoitti...

Ai niin, sut on haastettu.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu