tiistaina, tammikuuta 30, 2007

Alkuvuoden muminaa

Vuoden alkua kelaillessa havahduin. Paljon on tapahtunut ja vielä enemmän on tapahtumassa, niin työ- kuin yksityiselämässä. Uusi duuni vaikuttaa lupaavalta. Peruskauraa, mutta toisaalta innovatiivisuutta ei lyödä lapiolla ja annetaan myös nuoremman polven kertoa näkemyksiään. Vuoropuhelua siis, hyvä.

Vaalimainonta puskee täysillä. Itseäni eniten miellyttää demareiden viesti, jossa vastakkaisasettelu on taattu.

Talvi tuli sitten vihdoin, toistamiseen. Sitäpä vaan eivät talvivaatekauppiaat ole huomanneet, ainakaan täällä Turkkuses. Joka paikasta on talvitakit loppu, halvat ja kalliit, ja näyteikkunat pursuavat kevätuutuuksia. Great. Ymmärrän toki että tilaukset tehdään pääosin hyvissä ajoin etukäteen. Mutta silti, kai nyt jonkinmoista tilanneviilausta pystytään myös pienillä markkinoilla harrastamaan?

Asuntomarkkinoilla Sato ansaitsee plussan. Vihdoinkin, siis Turussa, uudisrakennukseenkin on standardiksi valittu korkealuokkaiset varusteet (rosterikoneet, parketti, lattialämmitys, ajanmukaiset kaakelit jne.). Asunnonvälittäjän mukaan näin on ollut muissa kaupungeissa jo vuosia, mutta Turussa on aina tyydytty vähempään. Tiedä häntä, vaadittu varmasti on muttei olla sanottu ääneen. Siinä on ero.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu