tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Sininen välittäjä

Mainitsin aiemmin blogissani pitäväni SDP:n vaalimainonnasta. Räväkkä vastakkainasettelu punainen-sininen / minä-me on oikein tuotu esiin. Mainonnalla on pakko värittää sitä tosiasiaa, ettei valtapuolueilla ole oikeasti suuriakaan eroja. Hyvä niin, saavatpahan nyt isot mainostoimistot kerrankin näyttää osaamistaan tällä saralla, toisiaan vastaan taistellen.Mutta sitten demareitten oli pakko tuoda se rullatuoli printti bussikatoksiin. Överiksi meni. Överiksi meni ja pahasti. Kannuvalimossa asiaa on jo hyvin käsiteltykin ja heidän näkemyksensä saa täyden tukeni. Ei helvetti, kyllä johonkin pitää raja vetää. Se on ihan yksi paskan hailee kuinka paljon pätäkkää löytyy lompakosta. Sillä ei ole mitään tekemistä auttamishalun ja toisista välittämisen kanssa.

Ruiskukka rintapieleen ja pyörätuolia työntämään. Ihan vapaasta tahdosta.

2 kommenttia:

12:59 ip. , Blogger kuolukka kirjoitti...

Jep, tuo pisti itsellänikin silmään. Lisäksi vastakkainasettelulta vie kovasti pohjaa se, että myös SDP on melko oikealla oleva puolue.

Helsingin Sanomien kuukausiliitteessä taisi lukea juttu siitä, että muutaman viimevuoden aikana punamultahallitus on onnistunut vetämään läpi kaikki Kokoomuksen viime vaalien alla lupaamat asiat, ja vielä enemmänkin: varallisuusveron poistaminen, jota Kokoomus ei kertaakaan hallituksessa ollessaan saanut läpi.

Way to go :)

 
3:13 ip. , Blogger kynäilijä kirjoitti...

Kyseisessä mainoksessa ei väitetty yhtään mitään ihmisten auttamishalusta ja toisista välittämisestä.

Julisteen teksti toteaa ainoastaan, että "Kivikova kilpailuyhteiskunta veisi hoitajan monilta pienituloisilta. Olisiko se sinusta oikein?"

Tuohan on selkeä totuus. Mitä enemmän julkista terveydenhuoltoa ajetaan alas, sitä vähemmän pienituloisilla on varaa käyttää terveydenhuollon palveluja.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu