tiistaina, elokuuta 15, 2006

Lehdistötiedote

Allaoleva lehdistötiedote julkaistaan myös Lettu 3.5:ssa, koska satun itse olemaan projektissa mukana. Edessä 30 tuntia kirjoittamista ja totista puurtamista yhteen putkeen - havuja perkele!

---------------------------------------------------------------------

Risto Poutiaisen Google-kirjan ensipainos myytiin loppuun jo etukäteen

HELSINKI 14.6.2006 -- Risto Poutiainen kirjoittaa kirjan Google-markkinoinnista 30 tunnissa. Hanke yli 200-sivuinen tietoteoksen luomiseksi käynnistyy torstaina 24. elokuuta kello 9. Projekti jatkuu läpi Taiteiden yön seuraavaan iltapäivään. Kirjan kustantaa Talentum.

"Asiakkaani ovat kyselleet kirjaa jo kauan. Google-markkinointiin erikoistunut yritykseni kuitenkin kasvaa nopeasti. Sen johtaminen vie kaiken aikani. Perinteiseen kuukausia kestävään kirjoitusprojektiin ei ole mitään mahdollisuuksia. Siksi päätin kirjoittaa kirjan runsaassa vuorokaudessa", kertoo Total Management Oy:n toimitusjohtaja Risto Poutiainen.

Ennätyshankkeeseen osallistuu lähes 30 ammattilaisen ryhmä, johon kuuluu kirjailijan ja hänen Google-asiantuntijoidensa lisäksi kirjoittajia, kustannustoimittajia, graafikoita ja taittajia, it-henkilöstöä, video- ja still-kuvaajia sekä painamisen ammattilaisia.

"Moni on kysellyt, että onko kirja jo etukäteen kirjoitettu. Mutta ei se ole. Kirja todellakin syntyy elävän yleisön edessä Taiteiden yönä. Tietysti olisi ollut helpompaa vetää tämä hanke salaa jossain korpihotellissa. Nyt meillä ei ole oikein varaa epäonnistua", naureskelee projektin suunnittelusta ja tuotannosta vastaavan Noste Oy:n tuotteistaja Jari
Parantainen.

Teoksen nimi on "101 kysymystä ja vastausta Google-markkinoinnista". HEKU painaa kirjan jo etukäteen loppuunmyydyn 200 kappaleen ensipainoksen projektin päätteeksi jo perjantaina 25. päivänä iltapäivällä kello 15. Toinen painos valmistuu heti syyskuun alkupäivinä.

"Google-markkinointi on maailmanlaajuisesti jo miljardien bisnes. Selkokieliselle, markkinoinnin ammattilaisen näkökulmasta asiasta puhuvalle kirjalle on kova kysyntä. Risto Poutiainen on kansainvälisestikin tunnustettu edelläkävijä alallaan. Oli siis luonnollista valita hänet teoksen kirjoittajaksi", valottaa Talentum Median kirjahankkeesta vstaava tuotepäällikkö Antti Ketola.

Risto Poutiainen vetää Taiteiden yönä sarjan puoli tuntia kestäviä Google-markkinoinnin tietoiskuja, joihin on yleisöllä vapaa pääsy. Tietoiskut alkavat tasatunnein klo 18-23 uudessa Talentum Shop -kirjakaupassa Annankadun ja Urho Kekkosen kadun kulmassa Kampin keskuksen vieressä (Annankatu 34-36). Myös kirjan kirjoittajat työskentelevät samassa tilassa.

Hankkeessa on mukana Goodmood Productions Oy, joka lähettää klo 18 alkavan tietoiskun suorana webcasting-lähetyksenä. Goodmood tarjoaa myös web-palvelun (www.goodmood.fi/google), jonka välityksellä yleisö voi lähettää etukäteen kirjoittajaryhmälle Google-markkinointia koskevia kysymyksiä. Parhaat niistä tulevat kirjaan mukaan. Lisäksi kysymyksen
esittäjä saa nimensä teokseen.

Lisätietoja:

Total Management Oy
Risto Poutiainen
toimitusjohtaja
risto.poutiainen@totalmanagement.fi
p. 0400 407 184

Noste Oy
Jari Parantainen
tuotteistaja
jari.parantainen@noste.fi
p. 050 5229 529

Talentum Media
Antti Ketola
tuotepäällikkö
antti.ketola@talentum.fi
p. 040 342 4746

Goodmood Productions Oy
Päivi Strömberg
tuottaja
paivi.stromberg@goodmood.fi
p. 0400 506 045

HEKU
Jari Saari
jari.saari@heku.fi
p. 050 4277 642

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu