torstaina, toukokuuta 18, 2006

Hej ja Harasho

No niin. Muualla Maailmassa toitottaa, että suomalaiset toimistot jatkavat ristiretkiään niin idässä kuin lännessä. Taivas tunkee itseään Moskovaan ja toisaalla Tukholmassa kynsiään teroittelee Hasan.

Ensiksi täytyy todeta notta perkele. Tätä kaivataan. Tätä kaivataan sen takia, että a) saadaan kansainvälisiä tilejä Suomeen ja b) että saadaan kanavat auki suomalaisille yrityksille. B-kohta on mielestäni ensisijainen hyöty kokonaisuutta ajatellen. Suomalainen perusyritys Oy on varovainen, ja sen vuoksi on elintärkeää että se voi jatkossa tukeutua kansalliseen osaamiseen kansainvälistyessään. En väitä etteikö näin olisi ennen toimittu, mutta mutu sanoo että tutut ja turvalliset yhteistyökuviot tekevät market penetraatiosta pari astetta miellyttävämpää ja helpompaa.

Kohta A taas vaikuttaa siihen, että suomalaiseen mainososaamiseen saadaan enemmän uskottavuutta. Olikos se nyt Mäkisen Marco joka Luovassa luokassa väitti, että Suomessa tehdään parempaa mainontaa kuin esim. Ruotsissa tällä hetkellä. Se pitää vaan saada todistettua, ja tämä on oikea tapa niin tehdä.

Mooses, vuoren luo mars.

0 kommenttia:

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu