tiistaina, lokakuuta 24, 2006

Kauppias tekee kaupan

Viimeisen parin päivän aikana on silmiini / korviini osunut hienoja ideoita päivittäistavarakaupan parista, tarkemmin vieläpä K-ryhmään kuuluvista liikkeistä. Länsikeskuksen CM Turussa toivottaa onnea asiakkailleen nimipäivien kunniaksi. Nimistä myyjiä muistuttavat kalenterit kassojen takana, asiakkaiden nimet luonnollisesti muovikorteistamme. Samassa kaupassa huomioni kiinnitti myös venäläinen osasto, hienoa.

Toisaalla Turussa Runosmäen K-supermarket on kehittänyt muslimeille suunnatun nurkkauksen. Kauppiaan mukaaan tämä on otettu erittäin hyvin vastaan ja paikalle saavutaan kauempaakin. Näin sitä pitää. Eri asiakasryhmiä kannattaa kuunnella ja heille kohdentaa omaa tarjontaa. Se ei ole kattojärjestöiltä eikä tuote-edustajilta pois; jo olemassa olevat tuotteet uudelleen ryhmiteltynä. Tässä astuu esiin kauppiaan rooli, eli se ase, jolla K-ketju pystyy nostamaan itsensä takaisin pinnalle muutaman vuoden uinahtelustaan.

1 kommenttia:

6:52 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tähän mennään pikku hiljaa. Kohta päivänvalon näkee mainosmiesten nurkkaus, jossa tarjolla ilmaista viinaa & perjantaisin karkkipäivä.

Tsekkaapa myös Urhon paluu @ http://urho-bamlaa.blogspot.com/ :)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu