tiistaina, marraskuuta 07, 2006

Kansalainen Jussila

En pidä Petteri Jussilaa juuri minään. Mielipiteeni sai käänteen Ylen esitettyä edes menneestä Jussilasta dokumentin Kansalainen Jussila, joka tarkasteli herran elämää varsin läheltä. Jussilan ternimaitobisnekseen dokumentti ei tuonut mitään uutta, vaan vahvisti vain koko tuotteen huuhaa-arvon. Mutta se mikä minuun teki vaikutuksen, oli Jussilan tapa laittaa itsensä täysillä likoon. Hän uskoi myyntiin ja esiintymiseen, tuotteella ei ollut mitään merkitystä.

En haluaisi olla Jussilan kaltainen saarnaaja, mutta arvostan silti kovasti hänen antaumustaan omalle asialleen. Ja arvostan myös hänen kykyään saada ihmisiä kuuntelemaan; kykyä myydä. Loistavaa tilan haltuunottoa, kyynel silmäkulmassa, perkele.

Mitä tulee Päivärinnan tyyliin mustamaalata Jussila suorassa lähetyksessä, niin se oli ala-arvoista. Ternimaidon vaikutuksen teilaaminen oli toki täysin hyväksyttävää ja jopa suotavaa, mutta henkilökohtaisen historian kaivaminen ja sillä puukottaminen oli täysin irrelevanttia.

Rest in peace.

2 kommenttia:

11:12 ap. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

...no onhan täällä kehuttu seduakin...

 
11:40 ap. , Blogger Sanat on kirjoitti...

Niin, ilmeisesti nämä kaksi eivät kuulu omiin suosikkihahmoihisi?

Itse olen omat näkemykseni perusteluineen esittänyt. Molemmista henkilöistä löytyy hyvää, mielestäni. P. Jussila ei todellakaan ole suuri palvontani kohde, vain hänen kykynsä myydä on jotain sellaista, josta haluaisin itsekin ammentaa.

Kyseessä on kuitenkin kaksi varsin ristiriitaisa tunteita herättävää henkilöä. Hyvä niin, sellaisia ihmisiä tarvitaan, jottei tämä elo kävisi tylsäksi. ;)

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu