torstaina, toukokuuta 25, 2006

Työhakemus

Alla on työhakemukseni versio 0.1. Rakenne vielä hakusessa. Nyt jos saan teiltä, arvon lukijat, rakentavia kommentteja sekä rakenteen kehittämisestä että sisällöstä. Peace.

--------------------------------------------

Mukavia uutisia.

Edessänne oleva paperi ei ole hakemus, vaan tarjous. Se on tarjous raudanlujasta asenteesta ja intohimosta markkinointiviestintää kohtaan. Se on ennen kaikkea tarjous siitä, että asiat tulee tehtyä.

Olen hyvä myymään asioita joihin uskon. Briiffi edustaa juuri sitä. Teillä on näkemystä, kokemusta, repullinen hyviä asiakkuuksia ja palava halu kasvaa.

Vireillä olevien projektien koordinointi ja priorisointi ovat äärimmäisen tärkeitä. Puhelimet pirisevät, asiakas odottaa aineistoja, postilaatikko on tukossa, media hiillostaa ja pomokin hengittää niskaan vaatien laskutusta.

Pieni stressi on vain tervettä, maalaisjärki hoitaa loput.

Taustaltani löytyy niin myyntiä, kuin markkinointiviestinnän suunnitteluakin. Projektinjohtokaan ei ole minulle täysin vierasta. Opittavaa onneksi löytyy. Tylsäähän elämä muuten olisi?

CV esittäköön tarkemmat faktat minusta.

Tehdäänhän kaupat?

Nöyränä, muttei nöyristellen.

8 kommenttia:

11:08 ip. , Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Mun mielestä tota tekstiä pitäisi vähän feidata kautta linjan. Korskeus on tietty kyllä joo paikallaan, mutta jotenkin se huutaisi vähän hillitympiä keinoja.

Toinen juttu on, että toi on oikein hyvää manuaalinmukaista copyttelua kyllä, mutta ehkä pikkaisen liikaakin manuaalin mukaan. Tulee fiilis, että sen on kirjoittanut kone, ei ihminen.

Tämä oli sitten tarkoituksella suoraa kollegiaalista puhetta. Oletan, että ei ole tarpeen säästellä eikä sievistellä. Asia on hyvä, mutta tyyli ei ole omasi.

 
11:15 ip. , Blogger Sanat on kirjoitti...

Kiitos, juuri tätä kaipaan ja peräänkuulutan. Kaunistelematonta, mutta rakentavaa kritiikkiä.

Teksti on tosiaankin vasta vaiheessa alku. Mutta eiköhän se taivu pakon edessä, deadline 30. pvä.

 
11:26 ip. , Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Hyvä homma. Yhtä voisit koittaa eli kääntää tekstin rakenteen nurin.

Jos skrivaat vaan että

Nöyränä, muttei nöyristellen.

Tehdäänhän kaupat?

CV esittäköön tarkemmat faktat minusta.

... niin huomaatko, että se saa ihan toisenlaista ryhtiä?

Mutta tämä siis oli vain yksi idea ja yksi mahdollinen polku. Tsemppiä työnhakuun, vaikka mä en enää näillä kikometreillä enää ihan tajuakaan itse miksi jengi niin julmetusti tunkee reklaamitoimistoihin.

 
10:39 ap. , Blogger Sanat on kirjoitti...

Joo, noin toimii paremmin. Niinhän se on että kyllä se reklaamimaailma nyt kertaalleen pitää nähdä, kun innostusta löytyy. On sitä pahempiakin virheitä tässä maailmassa tehty.

 
6:13 ip. , Blogger Junakohtaus kirjoitti...

Pienellä kelaamisella mä tajusin, että toihan on ihan kuralla koko paperi. Minkä tossa kaikessa on tarkoitus vakuuttaa lukija, että sä olet nimenomaan yhteysvisiiriksi oikea heebo?

Mutta ihan nättiä tekstiä kyllä skrivaat, koska mäkin rupesin ensin arvioimaan sitä sen omilla ehdoilla, pysähtymättä miettimään mitä sen on oikeasti tarkoitus maailmalla toimittaa.

 
7:17 ip. , Blogger Antti kirjoitti...

Liikkeelle kysymyksellä ja sitten suoraan asiaan: kuka olet ja mitä haluat.

Oletko hyvä vai onko jokin vahvempi ja persoonallisempi adjektiivi sinun kieltäsi?

Briiffi tietää kaiken itsestään, joten niitä on turha kerrata, ellet kerro samaan syssyyn, mitä lisäarvoa heille annat. Muutoinkin kerro enemmän itsestäsi ja pyri tiiviimpään, iskevämpään ilmaisuun.

Vanha kieltoinen versus myönteinen. Vrt. "Projektijohtokaan ei ole minulle täysin vierasta" -> "Minulla on myös pojektijohtokokemusta".

Mikä tuossa erottaa sinut kaikista muista samalla asioilla liikkuvista? Ainoa erottava asia on sinun persoonasi, osaamisesi ja mielipiteesi.

Nyt ekana olevassa kappaleessasi on turhaa. Jos haluat pitää sen, siirrä se loppuun ja vaihto tyyliin: " Tämä on tarjous siitä, että työt tulevat tehdyiksi."

 
7:35 ip. , Blogger Sanat on kirjoitti...

Arvon herrat, kiitän tähän astisesta. Tämä osoittaa juuri sen, että tätä(kin) blogia kannattaa pitää. Alkuperäinen tavoitehan oli päästä "oikeisiin" mainoshommiin.

Näpyttelen versio 0.2:n lähiaikoina. Palaute on koko ajan hyvin tervetullutta!

Ja kiitos myös positiivisesta palautteesta. Se antaa aina riittävästi lisäpontta siirtyessä seuraavaan vaiheeseen.

 
1:47 ip. , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eleganttinen ja sangen mukaan vievä kirjotelma. Pidän tosipaljon tuollaisista, missä otetaan mielikuvitusta ja huumoria mukaan. Sekä maalaisjärkeä.

Ei varsin asiallinen nykyään, mutta kuten sanoin: Eleganttinen.

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu